Publicaties

PUBLICATIES

Nieuwsbrief
De Stichting stuurt regelmatig per e-mail de Nieuwsbrief rond met informatie over activiteiten in binnen- en buitenland. U kunt zich opgeven voor deze Nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bulletin
Ook verzorgen we het blad ‘In Feite’. Doelstelling van dit blad is om mensen aan het woord te laten die zich intensief in het gedachtegoed van Krishnamurti hebben verdiept middels interviews, artikelen en overpeinzingen. Het streven is om ‘In Feite’ eenmaal per jaar te laten verschijnen. U kunt zich voor dit blad opgeven door uw naam en adres te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De verzending is kosteloos, maar we kunnen dit blad niet uitgeven zonder uw steun. Donaties kunnen worden overgemaakt op : NL35 TRIO 0338 5728 64 t.n.v. Stichting Krishnamurti Nederland te Den Haag, onder vermelding van: donatie In Feite.

Facebook
Activiteiten, videofragmenten en teksten kunt u vinden op onze pagina https://www.facebook.com/stichting.krishnamurtinederland/

Brockwood Bulletin en Brockwood Observer
De publicaties van de Krishnamurti Foundation Trust en de Brockwood Park School zijn eveneens gratis verkrijgbaar. U kunt zich voor (een van) beide opgeven door uw naam, adres en de gewenste publicatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.