West-Brabant

Belangstellenden in het werk van Krishnamurti (met name in de gesprekken met de fysicus David Bohm) zijn van harte welkom om contact op te nemen voor het maken van een afspraak om samen een creatieve dialoog te voeren over o.a. de waarheid achter de vraag ‘Wie ben ik?’. Dit in relatie tot de ander en de samenleving in zijn geheel.

Boeken, uittreksels, dvd’s en andere informatie zijn beschikbaar.
Contact: Informatie Krishnamurti West-Brabant, Jos Buysen,
Nieuwe Markt 31-c, 4701 AB Roosendaal.
tel. 06-20952924, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Dialooggroep West Brabant

Kunnen we samen kijken, met en vanuit aandacht, niet alleen naar het blad maar naar de hele boom...?

. Wat willen we?

Anderen ontmoeten die het gedachtegoed van Krishnamurti proberen te leven en van daaruit met elkaar een dialoog aangaan.

Met de inzet en zelfreflectie van iedere deelnemer als basis hopen we dan in gezamenlijkheid de voorwaarden voor een vruchtbare dialoog te creëren. Mocht je wat meer willen weten over het hoe of wat van een dialoog dan kan je op deze site onder 'publicaties' twee artikelen met uitgebreidere informatie hierover vinden.

Je bent van harte welkom bij onze groep als dit je ook aanspreekt.

Stuur dan wel graag even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.

Marian van de Wassenberg en Marianne Bellingwout

Wanneer:  23 september 2018 / 18 november 2018 / 20 januari 2019 / 17 maart 2019/ 19 mei / 14 juli 2019.

Waar: Sterkenburg 77, 4901 WC Oosterhout

Tijdstip: 10.30 – 12.30 uur