header 1920x550

Contactpersonen per provincie

Drenthe

Flevoland
* Lelystad, Javier Gomez Rodriguez, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fryslân
* Hemelum,
Martijn van der Wal, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelderland
* Nijmegen,
Linda de Landgraaf, e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Voorst, Amarens van Wijland, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: Op dit moment geen activiteiten

Groningen

Limburg
* Mook,
Marina Kuyper, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: dialoog bijeenkomsten in Mook, info: klik hier

Noord-Brabant
* Oosterhout Marianne Bellingwout, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: dialoog bijeenkomsten in Oosterhout, info: klik hier

* Roosendaal, Jos Buysen, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Uden, Toon van Gaal, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Holland
* Amsterdam,
Pim Kuiper, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteiten: video bijeenkomsten, info: klik op de plaatsnaam Alkmaar, Amsterdam, Haarlem

Overijssel
* Enschede,
Mathilde Holtmaat, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Utrecht
* Amersfoort, Else van Erkel, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Bilthoven, Peter Jonkers, e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: Videobijeenkomsten Utrecht, info: klik hier

Zeeland

Zuid-Holland
* Maassluis,
Emmy van Beest, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: Dialoog bijeenkomsten in Rotterdam, info: klik hier

* Rotterdam, Robert van Damme, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Den Haag, Sebastiaan van Nooten, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Algemene Agenda

ma di wo do vr za zo
1
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
27
28
29
­