contactpersonen

Contactpersonen per provincie

Drenthe

Flevoland
* Javier Gomez Rodriguez (Lelystad) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: Cursus "book of life" te Deventer, info klik hier

Fryslân
* Martijn van der Wal (Hemelum) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelderland
* Linda De Landgraaf (Nijmegen) e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Amarens van Wijland (Voorst) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: video bijeenkomst, info: klik hier

Groningen

Limburg
* Marina Kuyper (Mook) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: dialoog bijeenkomsten, info: klik hier

Noord-Brabant
* Marianne Bellingwout (Oosterhout) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: dialoog bijeenkomst, info: klik hier

Toon van Gaal (Uden) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Noord-Holland
* Pim Kuiper (Amsterdam) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteiten: video bijeenkomsten, info: klik op de plaatsnaam Alkmaar, Amsterdam, Haarlem

* Ery Pulles (Amsterdam) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: video bijeenkomsten Aarlanderveen, info: klik hier

Overijssel

Utrecht
* Else van Erkel (Amersfoort) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Peter Jonkers (Bilthoven) e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zeeland

Zuid-Holland
* Emmy van Beest (Maassluis) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Activiteit: Dialoog bijeenkomsten, info: klik hier

* Robert van Damme (Rotterdam) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
* Sebastiaan van Nooten (Den Haag) e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.