Nijmegen

Mook 20190814 klein
Bracamonteweg 2, 6585KP Mook,
tel. 024-6962729, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Conctactpersoon: Marina Kuyper

In 2019/20 gaan we door met de dialooggroep. Dit keer gaan we uit van de vele vragen die aan Krishnamurti zijn gesteld. In onderling overleg kiezen we een aantal vragen uit. De geselecteerde vraag wordt vantevoren per mail toegestuurd. Tijdens de bijeenkomst hebben we eerst een dialoog van ca. 1 uur waarna we het videofragment bekijken waar Krishnamurti reageert op de gestelde vraag.  

Tijdens de dialoog maken we regelmatig pas op de plaats en kijken we hoe we er in staan. Na afloop van de dialoog stellen we ons de vraag: is het gelukt om samen te denken? Zijn er denkprocessen duidelijker geworden die een dialoog belemmeren? Wat draagt er aan bij aan een goede dialoog?

Dialoog wordt omschreven als een vrije uitwisseling van gedachten, waarbij we samen tot iets nieuws kunnen komen. Luisteren ligt aan de basis ervan. In een dialoog probeer je samen te denken. 

We gaan uit van een vaste groep, dwz. dat je in principe bereid moet zijn om ca 7 x bij elkaar te komen in een jaar. De groep bestaat uit maximaal 12 mensen, op dit moment is de groep voltallig ( u kunt zich op een wachtlijst laten zetten)

De vragen voor de komende bijeenkomst op 15 december 2019 zijn:

Having been recently hurt. Can I get rid of the image?

I have been deeply hurt in childhood. What am I to do?

De bijeenkomsten vinden plaats op bovenstaand adres op zondagochtend van 10.30 tot 13.00 uur.

De data voor 2020 worden nog bekend gemaakt.

Bijdrage: iets bij de koffie/thee