header groot2

Dialooggroep West Brabant

Kunnen we samen kijken, met en vanuit aandacht, niet alleen naar het blad maar naar de hele boom...?

Wat willen we?Foto Dialooggroep West Brabant

Anderen ontmoeten die het gedachtegoed van Krishnamurti proberen te leven en van daaruit met elkaar een dialoog aangaan.

Met de inzet en zelfreflectie van iedere deelnemer als basis hopen we dan in gezamenlijkheid de voorwaarden voor een vruchtbare dialoog te creëren. Mocht je wat meer willen weten over het hoe of wat van een dialoog dan kan je op deze site onder 'publicaties' twee artikelen met uitgebreidere informatie hierover vinden.

Voor het seizoen 2020 / 2021 hebben we op dit moment helaas nog geen ruimte voor nieuwe deelnemers. Zodra dit verandert laten we dat hier weten. Vanzelfsprekend ben je wel van harte welkom om een mailtje sturen naar Monique van Rooij via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je je toch graag vast wilt opgeven voor wanneer we weer ruimte krijgen of meer informatie wilt over de groep.
Voor overige vragen of andere informatie kun je altijd contact opnemen met Marianne Bellingwout via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Waar: Afwisselend bij een aantal deelnemers thuis, tot nu toe in Oosterhout en Maren-Kessel, maar dit kan in de toekomst ook op andere plaatsen in West Brabant zijn.
(Zolang de maatregelen rond Corona aanhouden vinden de bijeenkomsten vanzelfsprekend plaats met inachtneming van alle voorzorgen met betrekking tot 1,5 meter afstand houden en dergelijke.)
Wanneer:
Op de volgende zondagen:
2020: 19 juli , 30 augustus , 11 oktober , 22 november , 10 januari
2021: 21 februari , 11 april , 23 mei , 4 juli
Tijdstip:
10.15 – 12.45 met daarna een gezamenlijke lunch en voor wie wil nog een wandelingContactpersoon:
Jos Buysen
Nieuwe Markt 31-c, 4701 AB Roosendaal.
tel. 06-20952924, e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangstellenden in het werk van Krishnamurti (met name in de gesprekken met de fysicus David Bohm) zijn van harte welkom om contact op te nemen voor het maken van een afspraak om samen een creatieve dialoog te voeren over o.a. de waarheid achter de vraag ‘Wie ben ik?’. Dit in relatie tot de ander en de samenleving in zijn geheel.

Boeken, uittreksels, dvd’s en andere informatie zijn beschikbaar.

­