Publicaties

PUBLICATIES

Nieuwsbrief
De Stichting stuurt regelmatig per e-mail de Nieuwsbrief rond met informatie over activiteiten in binnen- en buitenland. U kunt zich opgeven voor deze Nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bulletin
Ook verzorgen we het blad ‘In Feite’. Doelstelling van dit blad is om mensen aan het woord te laten die zich intensief in het gedachtegoed van Krishnamurti hebben verdiept middels interviews, artikelen en overpeinzingen. Het streven is om ‘In Feite’ eenmaal per jaar te laten verschijnen. U kunt zich voor dit blad opgeven door uw naam en adres te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De verzending is kosteloos, maar we kunnen dit blad niet uitgeven zonder uw steun. Donaties kunnen worden overgemaakt op : NL35 TRIO 0338 5728 64 t.n.v. Stichting Krishnamurti Nederland te Den Haag, onder vermelding van: donatie In Feite.

Facebook
Activiteiten, videofragmenten en teksten kunt u vinden op onze pagina https://www.facebook.com/stichting.krishnamurtinederland/

Brockwood Bulletin en Brockwood Observer
De publicaties van de Krishnamurti Foundation Trust en de Brockwood Park School zijn eveneens gratis verkrijgbaar. U kunt zich voor (een van) beide opgeven door uw naam, adres en de gewenste publicatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Krishnamurti Documentatie- en Studiecentrum (KDSC)

Het Krishnamurti Documentatie- en Studiecentrum (KDSC) is gevestigd in de Athenaeumbibliotheek, Het Klooster 12, 7411 NH  te Deventer

De Athenaeumbibliotheek heeft een collectie uitleenbare en een niet uitleenbare studiecollectie van Krishnamurti boeken, zowel Nederlands- als Engelstalig. De niet uitleenbare studiecollectie is beschikbaar tijdens de openingstijden:


maandag:   13.00 - 17.00 uur

dinsdag :     09.00 - 17.00 uur

woensdag:  gesloten

donderdag: 13.00 - 17.00 uur

vrijdag:        13.00 - 17.00 uur

zaterdag en zondag gesloten

Als een boek uit de kluis moet worden opgevraagd, dient u daarvoor te overleggen en een afspraak te maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KDSC

Er is een afzonderlijke ruimte beschikbaar waar in overleg DVD’s van Krishnamurti bekeken kunnen worden.
In deze ruimte bevindt zich ook een eigen boekencollectie van de SKN.

Ook worden hier regelmatig dialooggroepen gehouden (zie agenda Deventer).
Voor meer informatie of een bezoek aan deze ruimte kunt u contact opnemen met:
Amarens van Wijland e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Routebeschrijving.
Vanaf het NS station is de locatie aan het Klooster 12 een klein kwartier lopen. Het is ook bereikbaar met Centrum-buslijn 8, halte Grote Kerkhof.
Met de auto kun je het beste naar het (gratis) parkeerterrein van het IJsselhotel rijden. Adres: Worp 2, 7419 AD  Deventer Vanaf hier vaart een veerpontje naar de overkant van de rivier de IJssel.


Donaties

De Stichting Krishnamurti Nederland ondersteunt, mede op basis van uw giften, diverse activiteiten die passen in de doelstelling van de stichting.
De SKN is erkend als ANBI. Uw giften zijn hierdoor aftrekbaar van de belastingen.
U kunt uw donatie aan een of meerdere specifieke doelen toewijzen, maar u kunt het bestuur van de SKN ook laten beslissen om deze te besteden ‘waar nodig’.
Direct doneren kan via de: Donatie pagina.

Ook kunt u een donatie overmaken op: NL35 TRIO 0338 5728 64 t.n.v. Stichting Krishnamurti Nederland te Den Haag, onder vermelding van: donatie

Lees meer: Donaties

Subcategorieën