header 1920x550

OVER DE KRISHNAMURTI-SCHOOL IN BROCKWOOD PARK

Het secretariaat van de Stichting heeft brochures over en aanmeldingsformulieren voor studie aan de internationale Krishnamurti-school in Brockwood Park in Engeland (studerenden van 14 tot ca. 21 jaar), die op verzoek worden toegezonden. Daarin staat ook informatie over de (beperkte) mogelijkheid van het toekennen van een - hele of gedeeltelijke - studiebeurs. Aspirant-studenten wordt gevraagd een week als zg. 'prospective student' met de school kennis te komen maken.
Er was Krishnamurti veel aan gelegen dat de door hem gestichte scholen zouden kunnen blijven functioneren zoals hij het zich had voorgesteld. De diverse scholen en Foundations spannen zich dan ook tot het uiterste in om het voortbestaan van deze bijzondere manier van onderwijs in stand te houden. Daar is meer voor nodig dan gebouwen, leraren, stafmedewerkers en - liefst betalende - leerlingen. Wie deze Nieuwsbrief krijgt toegezonden heeft onlangs ook een brief ontvangen van de Brockwood Park School, waarin op ieder die het educatieve werk van Krishnamurti een goed hart toedraagt een beroep wordt gedaan de school met een bijdrage te steunen. Voor dit speciale geval hebben wij ons adressenmateriaal bij wijze van uitzondering beschikbaar gesteld. Wij steunen de oproep van de Brockwood Park School, de enige Krishnamurti-school in Europa, van harte. Wie het te ingewikkeld vindt geld rechtstreeks naar Engeland over te maken, kan dit via de penningmeester van de Stichting doen.


Over de school.
De Brockwood Park School heeft op dit moment leerlingen uit meer dan 20 verschillende landen.
Voor informatie of toezending van de school prospectus kunt u contact opnemen met Vicki Lewin op tel. +0044 1962 771744 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over de Foundation
Er zijn verschillende mogelijkheden om de school en het studiecentrum in het werk te steunen zoals het financieel adopteren van een kind. Hiervoor dient men met de Krishnamurti Foundation Trust contact op te nemen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)