DIALOOGGROEP ROTTERDAM

Categorie
Activiteiten Krishnamurti Centra
Datum
27 januari 2019 12:30
Locatie
Activiteitencentrum De Waerschut Rotterdam - Van Waerschutstraat 11 Rotterdam
Telefoon
010-4263003
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Informatiecentrum Krishnamurti Rotterdam

 Contact Informatiecentrum Krishnamurti Rotterdam:T. 010-4263003 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

DIALOOGGROEP ROTTERDAM

Ruim dertig jaar zijn er videovertoningen in Rotterdam geweest, eerst in de bibliotheek en later in het gebouw van de Theosofische Vereniging in Rotterdam. De belangstelling hiervoor was langzamerhand teruggelopen en het afgelopen jaar werden er helemaal geen bijeenkomsten meer gehouden. Een van de redenen is dat bijna iedereen tegenwoordig video’s op zijn eigen computer kan bekijken.

Maar het werk van Krishnamurti is actueler dan ooit. De verdeeldheid in de wereld wordt steeds groter en er wordt met nog meer verbetenheid getracht om de talloze problemen met politieke middelen op te lossen.

Wat kunnen wij, wat kun jij doen in deze verwarde wereld? Dat is de vraag die Krishnamurti ons stelt. Zou het niet mooi zijn als we die vraag met elkaar konden onderzoeken? Zou het geen uitdaging zijn als we ons samen in deze en andere levensvragen konden verdiepen? Om dat te kunnen doen moeten we naar elkaar luisteren, elkaar bevragen en samen op onderzoek uitgaan.

In Rotterdam is een vaste dialooggroep begonnen. De groep is bijna vol maar als je interesse hebt, kun je bellen naar een van de informatienummers.

Activiteitencentrum De Waerschut                                                  

Van Waerschutstraat 11

Rotterdam

(5 min. Loopafstand van Rotterdam CS)

Kosten: vrijwillige donatie

Informatie bij:

Emmy van Beest tel. T. 010-4263003 E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Alle datums

  • 27 januari 2019 12:30

Powered by iCagenda