header 1920x550

Nieuwsbrief
De SKN verstuurt een paar keer per jaar een digitale nieuwsbrief (dit is NIET onze papieren publikatie In feite) met informatie over activiteiten in binnen- en buitenland. U kunt zich opgeven voor deze Nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op: (geen) spam
Het blijkt dat deze nieuwsbrief regelmatig in de spambox terecht komt en daardoor kunt u interessante informatie missen. Wij kunnen hier helaas niets aan veranderen. Wel kunt u er zelf op alert zijn of de nieuwsbrief in de spambox is gekomen. Als u onze nieuwsbrief in uw spambox aantreft kunt u in uw eigen mailprogramma aangeven dat deze nieuwsbrief voortaan in de primaire inbox terecht moet komen.

Download:

Nieuwsbrief maart 2024

Nieuwsbrief februari 2024

Nieuwsbrief oktober 2023

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief juni 2023

Nieuwsbrief februari 2023

Nieuwsbrief oktober 2022

Nieuwsbrief augustus 2022

Nieuwsbrief februari 2022

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief april 2021

Nieuwsbrief december 2020


 Brockwood Bulletin en Brockwood Observer
Ook de publicaties van de Krishnamurti Foundation Trust en de Brockwood Park School zijn gratis verkrijgbaar. U kunt zich voor (een van) beide opgeven door uw naam, adres en de gewenste publicatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.