header 1920x550

Nieuwsbrief
De SKN verstuurt een paar keer per jaar een digitale nieuwsbrief (dit is NIET onze papieren publikatie In feite) met informatie over activiteiten in binnen- en buitenland. U kunt zich opgeven voor deze Nieuwsbrief via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Let op: (geen) spam
Het blijkt dat deze nieuwsbrief regelmatig in de spambox terecht komt en daardoor kunt u interessante informatie missen. Wij kunnen hier helaas niets aan veranderen. Wel kunt u er zelf op alert zijn of de nieuwsbrief in de spambox is gekomen. Als u onze nieuwsbrief in uw spambox aantreft kunt u in uw eigen mailprogramma aangeven dat deze nieuwsbrief voortaan in de primaire inbox terecht moet komen.

Download:

Nieuwsbrief september 2021

Nieuwsbrief april 2021

Nieuwsbrief december 2020


 Brockwood Bulletin en Brockwood Observer
Ook de publicaties van de Krishnamurti Foundation Trust en de Brockwood Park School zijn gratis verkrijgbaar. U kunt zich voor (een van) beide opgeven door uw naam, adres en de gewenste publicatie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.