Stichting Krishnamurti Nederland

De Stichting Krishnamurti Nederland (SKN) heeft als algemene doelstelling de ondersteuning van het werk (de teachings) van Krishnamurti.

Zij doet dit door bekendheid te geven aan zijn boeken, geluids- en videoregistraties en dergelijke. De Stichting werkt nauw samen met de Athenaeumbibliotheek te Deventer waar een uitgebreide documentatie is ondergebracht die voor een ieder ter inzage beschikbaar is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
zie KDSC pagina voor meer info.(Activiteiten/SKN/KDSC).

Verder wordt aan belangstellenden regelmatig een nieuwsbrief, via e-mail, rondgezonden.
U kunt u opgeven voor deze nieuwsbrief via het algemene Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. e-mail adres.
Ook verzorgt de Stichting het blad "In Feite". Doelstelling van dit blad is om mensen aan het woord te laten die zich intensief in het gedachtegoed van Krishnamurti hebben verdiept middels interviews, artikelen en overpeinzingen.

De Stichting heeft een afdeling "media" waar boeken te koop zijn en DVD's te huur.
Via de contactpagina kunt u contact met deze afdeling opnemen.

De Stichting ondersteunt daar waar mogelijk plaatselijke informatiecentra en/of activiteiten.

Als er groepen of individuen zijn die iets willen beginnen, kan en wil de Stichting daarbij een helpende hand bieden.

Het is steeds het standpunt van Krishnamurti geweest dat informatie desgevraagd wel verstrekt, maar nooit opgedrongen dient te worden. Op deze manier wil de Stichting ook met het werk (de teachings) van Krishnamurti omgaan.


 Organisatie