Stichting Krishnamurti Nederland

De Stichting Krishnamurti Nederland (SKN) heeft als algemene doelstelling de ondersteuning van het werk (de teachings) van Krishnamurti.

Zij doet dit door bekendheid te geven aan zijn boeken, geluids- en videoregistraties en dergelijke. De Stichting werkt nauw samen met de Athenaeumbibliotheek te Deventer waar een uitgebreide documentatie is ondergebracht die voor een ieder ter inzage beschikbaar is. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
zie KDSC pagina voor meer info.(Activiteiten/SKN/KDSC).

Verder wordt aan belangstellenden regelmatig een nieuwsbrief, via e-mail, rondgezonden.
U kunt u opgeven voor deze nieuwsbrief via het algemene Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. e-mail adres.
Ook verzorgt de Stichting het blad "In Feite". Doelstelling van dit blad is om mensen aan het woord te laten die zich intensief in het gedachtegoed van Krishnamurti hebben verdiept middels interviews, artikelen en overpeinzingen.

De Stichting heeft een afdeling "media" waar boeken te koop zijn en DVD's te huur.
Via de contactpagina kunt u contact met deze afdeling opnemen.

De Stichting ondersteunt daar waar mogelijk plaatselijke informatiecentra en/of activiteiten.

Als er groepen of individuen zijn die iets willen beginnen, kan en wil de Stichting daarbij een helpende hand bieden.

Het is steeds het standpunt van Krishnamurti geweest dat informatie desgevraagd wel verstrekt, maar nooit opgedrongen dient te worden. Op deze manier wil de Stichting ook met het werk (de teachings) van Krishnamurti omgaan.


 Organisatie

 

Privacyverklaring


De Stichting Krishnamurti Nederland kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van De Stichting Krishnamurti Nederland en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan De Stichting Krishnamurti Nederland.nl verstrekt. De Stichting Krishnamurti Nederland.nl kan de volgende persoonsgegevens verwerken:
- Uw voor- en achternaam - Uw adresgegevens - Uw e-mailadres
WAAROM De Stichting Krishnamurti Nederland GEGEVENS NODIG HEEFT
De Stichting Krishnamurti Nederland.nl verwerkt uw persoonsgegevens om u per mail en per post op de hoogte te houden van haar activiteiten..
HOE LANG De Stichting Krishnamurti Nederland.nl GEGEVENS BEWAART
De Stichting Krishnamurti Nederland.nl bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.
DELEN MET ANDEREN
De Stichting Krishnamurti Nederland.nl verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor het uitvoeren van een activiteit of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Op de website van De Stichting Krishnamurti Nederland.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. De Stichting Krishnamurti Nederland.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
GOOGLE ANALYTICS
De Stichting Krishnamurti Nederland.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van De Stichting Krishnamurti Nederland bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.
De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.
Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan De Stichting Krishnamurti Nederland.nl te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.
Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. De Stichting Krishnamurti Nederland.nl heeft hier geen invloed op.
De Stichting Krishnamurti Nederland.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via De Stichting Krishnamurti Nederland.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@De Stichting Krishnamurti Nederland.nl. De Stichting Krishnamurti Nederland.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.
BEVEILIGEN
De Stichting Krishnamurti Nederland.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van De Stichting Krishnamurti Nederland.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.
Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door De Stichting Krishnamurti Nederland.nl verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met De Stichting Krishnamurti Nederland.nl op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.De Stichting Krishnamurti Nederland.nl is een website van De Stichting Krishnamurti Nederland. De Stichting Krishnamurti Nederland is als volgt te bereiken: E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.