DIALOOGGROEP ROTTERDAM

Categorie
Activiteiten Krishnamurti Centra
Datum
27 januari 2019 12:30
Locatie
Activiteitencentrum De Waerschut Rotterdam - Van Waerschutstraat 11 Rotterdam
Telefoon
010-4263003 & 010-2131936

Ruim dertig jaar zijn er videovertoningen in Rotterdam geweest, eerst in de bibliotheek en later in het gebouw van de Theosofische Vereniging in Rotterdam. De belangstelling hiervoor was langzamerhand teruggelopen en het afgelopen jaar werden er helemaal geen bijeenkomsten meer gehouden. Een van de redenen is dat bijna iedereen tegenwoordig video’s op zijn eigen computer kan bekijken.

Maar het werk van Krishnamurti is actueler dan ooit. De verdeeldheid in de wereld wordt steeds groter en er wordt met nog meer verbetenheid getracht om de talloze problemen met politieke middelen op te lossen.

Wat kunnen wij, wat kun jij doen in deze verwarde wereld? Dat is de vraag die Krishnamurti ons stelt. Zou het niet mooi zijn als we die vraag met elkaar konden onderzoeken? Zou het geen uitdaging zijn als we ons samen in deze en andere levensvragen konden verdiepen? Om dat te kunnen doen moeten we naar elkaar luisteren, elkaar bevragen en samen op onderzoek uitgaan.

Daarom willen we in Rotterdam een dialooggroep oprichten. Het is de bedoeling dat het een vaste groep wordt, zodat we elkaar langzamerhand beter leren kennen en ons als vrienden serieus met deze vragen kunnen bezighouden.

ZONDAG 27 JANUARI 2019  om 12.30 uur zal er een informatiebijeenkomst gehouden worden voor belangstellenden.

Activiteitencentrum De Waerschut                                                      

Van Waerschutstraat 11

Rotterdam

(5 min. Loopafstand van Rotterdam CS)

Kosten: vrijwillige donatie

Vooraf aanmelden is niet nodig.

Informatie bij:

Emmy van Beest tel. 010-4263003

Robert van Damme tel. 010-2131936

 
 

Alle datums

  • 27 januari 2019 12:30

Powered by iCagenda