header 1920x550

Dialooggroep West- en Midden Brabant

Kunnen we samen kijken, met en vanuit aandacht, niet alleen naar het blad maar naar de hele boom...?

Foto Dialooggroep West Brabant

Wat willen we?
Anderen ontmoeten die het gedachtegoed van Krishnamurti proberen te leven en van daaruit met elkaar een dialoog aangaan.

Met de inzet en zelfreflectie van iedere deelnemer als basis hopen we samen de voorwaarden voor een vruchtbare dialoog te creëren. Mocht je wat meer willen weten over het hoe of wat van een dialoog dan kun je op deze site onder 'publicaties' twee artikelen met informatie hierover vinden.

Voor het seizoen 2023 / 2024 hebben we weer ruimte voor nieuwe deelnemers en je bent van harte welkom om een mail te sturen naar Simon Dermijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je hier meer informatie over wilt. 

De bijeenkomsten zijn afwisselend bij een aantal deelnemers thuis, tot nu toe in Oosterhout en Maren-Kessel, maar in de toekomst mogelijk ook op andere plaatsen in Noord Brabant. 
De komende bijeenkomsten zijn op de volgende zondagen van 10.30 - 12.45 uur (aankomst vanaf 10.15 uur):

24 september - Oosterhout

15 oktober - Maren-Kessel

5 november - Oosterhout

26 november - Maren-Kessel

17 december - Oosterhout

7 januari - Maren-Kessel

28 januari - Oosterhout

18 februari - Maren-Kessel

10 maart - Oosterhout

7 april - Maren-Kessel

28 april - Oosterhout

19 mei - Maren-Kessel

9 juni - Oosterhout

30 juni - Maren-Kessel
Roosendaal:

Jos Buysen
Nieuwe Markt 31-c, 4701 AB Roosendaal.
tel. 06-20952924, e-mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangstellenden in het werk van Krishnamurti (met name in de gesprekken met de fysicus David Bohm) zijn van harte welkom om contact op te nemen voor het maken van een afspraak om samen een creatieve dialoog te voeren over o.a. de waarheid achter de vraag ‘Wie ben ik?’. Dit in relatie tot de ander en de samenleving in zijn geheel.

Boeken, uittreksels, dvd’s en andere informatie zijn beschikbaar.