header 1920x550

Toen Krishnamurti zich voor de laatste keer voorbereidde voor zijn vertrek uit Brockwood, maakte hij de uitdaging ervan duidelijk: zouden er mensen met voldoende toewijding zijn, met energie, doorzettingsvermogen en ruimhartigheid om Brockwood's toekomst en het speciale karakter ervan veilig te stellen? Tot op heden is het antwoord ja. Brockwood heeft gefloreerd dankzij vele helpende handen: 'jullie handen, van jullie allemaal'.
Om op dit succes te kunnen voortbouwen, hebben de Trustees van de Krishnamurti Foundation Trust nu, in diezelfde spirit van voluit aangaan van de uitdagingen, The Brockwood Fund opgezet. Dit is een permanent donatiefonds dat financiële planning mogelijk gaat maken en zekerheid gaat bieden voor de lange termijn, zowel voor de Krishnamurti Foundation Trust als voor het essentiële werk dat op Brockwood Park verricht wordt.
Voor meer informatie over dit donatiefonds klik hier.
Voor direct doneren klik hier.
Uw bijdrage kunt u eventueel ook overmaken via de SKN: https://www.krishnamurti.nl/organisatie/donaties , onder vermelding van 'Brockwood Fund'. Wij zorgen er dan voor dat het op de juiste plek terecht komt.