header 1920x550

Locatie
Krishnamurti Documentatie- en Studiecentrum (KDSC)
p/a Athenaeumbibliotheek
Klooster 12
7411 NH  Deventer

De Athenaeumbibliotheek heeft een eigen uitleenbare en een niet uitleenbare studiecollectie van Krishnamurti boeken, zowel Nederlands- als Engelstalig. 
Als een boek uit de kluis moet worden opgevraagd,
is daarvoor een afspraak nodig via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het KDSC bevindt zich op de zolderverdieping van Klooster 12, waar de SKN ook een eigen collectie boeken heeft.
Let op: omdat er geen lift is, is de ruimte helaas moeilijk toegankelijk voor wie slecht ter been is.

Open Middagen:
Elke 4e donderdag van de maand, met uitzondering van juli, augustus en december, staat de deur van het KDSC ‘s middags open voor wie er eens wil binnenlopen.
Tussen 13.30 en 15.30 uur ben je dan van harte welkom om er rustig wat te zitten of te lezen, en als je dat wilt is er ook gelegenheid voor het kijken van een video of gesprek.
Je hoeft
je komst van tevoren niet te melden, maar als je van verder weg komt is het ivm onvoorziene omstandigheden handig ‘s ochtends even te informeren of het die dag inderdaad doorgaat. Je kunt hiervoor bellen naar 06 1676 0407.
Let op: Als de deur van de Athenaeumbibliotheek niet automatisch opent of je de weg naar de zolder nog niet kent, kun je ook even bellen naar bovenstaand nummer.
Heb je nog vragen? Laat het even weten via een mailtje naar Marianne Bellingwout, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Videovertoningen:
Iedere 3e donderdag van de maand wordt er in het KDSC een video getoond met aansluitend de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. Aanvang 12.30 uur.
Let op: als de glazen deuren van de Athenaeumbibliotheek niet automatisch openen, graag het volgende nummer bellen: 06 2309 4519, dan word je via een zijdeur binnen gelaten.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met:
Amarens van Wijland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 0575 501340 en 06 2309 4519
Voor programma zie: agenda

           31543acf 72c7 40a9 8696 90d39bcef911 kopie 2

Routebeschrijving.

Vanaf het NS station is de locatie aan het Klooster 12 een klein kwartier lopen. Het is ook bereikbaar met Centrum-buslijn 8, halte Grote Kerkhof.
Met de auto kun je het beste naar het (gratis) parkeerterrein bij het IJsselhotel rijden. Adres: Worp 2, 7419 AD  Deventer, vanaf hier vaart een (betaald) veerpontje naar de overkant van de rivier de IJssel.